TEKONURMI GOLFKENTÄLLE

Golfammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty tekonurmigriini soveltuu myös vaativiin olosuhteisiin golfkentille niin harrastajille kuin ammattilaisille. Nurmiin käytämme Euroopan johtavan tekonurmitehtaan ammattilaisille suunnattuja mattoja ja asennus viimeistellään uniikilla Sandwich-rakenteella, mikä mahdollistaa myös lähestymislyöntien ja puttauksen harjoittelun mahdollisimman luonnollisella pallokäyttätymisellä vuosien ajan.

Täysin uniikki Sandwich-rakenne

Emme ole keksineet puttigriinejä uudelleen, mutta griinin rakenne ja asennustekniikka on suunniteltu kokonaan uudestaan. Yhdessä Suomen johtavien golfammattilaisten kanssa kehitetty rakenne takaa, että lähestymislyönnissä ensimmäisen pompun kohdalla pallo käyttäytyy kuin luonnonnurmella mahdollistaen todentuntuisen spinnin ja lähestymislyöntiharjoittelun. Alustalla on myös hyvä harjoitella puttia, sillä maton vaikutus palloon on mahdollisimman lähellä luonnon nurmen vaikutusta.

Sandwich-rakenteen edut

  • Koska asennuksessa nurmikon päälle lisätyn hiekan määrää voidaan säädellä, saadaan lopputuloksesta asiakkaan mieltymyksen mukainen.
  • Puhdistat nurmen tarvittaessa vesiletkulla tai painepesurilla ja nurmi on kuin uusi. Sateen tai pesun jälkeen nurmi kuivuu nopeasti.
  • Rakenne eristää itse griinin maasta jolloin pinta ei jäädy kylminä vuodenaikoina yhtä helposti ja voit harjoitella enemmän.
  • Lisää infoa tekonurmesta JP-Heleniuksen omilta sivuilta

Etsitkö tekonurmen lisäksi leikkivälineitä tai muita pihapiirin palveluita?
Meiltä saat vaivattomasti kaiken yhdessä paketissa.