Palvelut ja Yritys

Propertit Oy on vuonna 2011 perustettu leikki- ja piha-alueiden turvallisuuteen ja viihtyvyyteen erikoistunut yritys.


Propertit Oy on suomen kokenein leikkipaikkojen turvallisuustarkastaja ja kunnostaja. Olemme kymmenen vuoden aikana tarkastaneet yli 25 000 kohdetta. Vuonna 2022 noin 3000 leikkipaikkaa ympäri Suomea. Olemme laitetoimittajista riippumaton yritys ja kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Kaikki tarkastajamme omaavat korkeimman sertifiointi luokituksen. Yhtiöllä on AAA-luottoluokitus ja olemme Vastuu groupin luotettava kumppani. Asiakkaitamme ovat mm. Y-Säätiö, Kojamo Oyj, Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Nurmijärven Kodit Oy.

Toimintamme perustuu lakisääteiseen leikkipaikkojen ja leikkivälineiden tarkastukseen sekä kunnossapitoon ja huoltoon. Lisäksi tarjoamme korjauspalvelua, uusien leikkivälineiden asennuksia sekä kokonaisten leikkipaikkojen rakennuspalvelua.

Toimimme kustannustehokkaasti koko Suomen alueella. Vahvuutenamme on kokemus, riippumattomuus sekä 100% sitoutuminen asiakkaaseen.

Kattavan huoltoverkoston kautta saat aina piha-alueiden kunnostamisen sekä uudet leikkivälineet ja pihakalusteet kilpailukykyiseen hintaan.