Propertit & JP-HELENIUS

Kaikki tekonurmet tehdään yhteistyössä JP-Heleniuksen kanssa parhaan laadun varmistamiseksi

Hoitaessani pientä pihanurmeamme taistelin kuraa, rikkaruohoja ja kuivuutta vastaan pitkään. Voitin monta taistelua, mutta hävisin sodan. En jaksanut loputtomiin taistella luonnonnurmia vastaan, joten tilasimme J-P Heleniukselta tekonurmen, ja sitä ratkaisua emme ole vaimon kanssa katuneet
-Matti, Espoo-

Yleisimmät kysymykset tekonurmestaKäyttämämme tekonurmi tuntuu pitkälti samalta kuin tavallinen nurmi. Verrattuna tavalliseen nurmeen, tekonurmi on usein lämpöisempi jalan alla sillä se varastoi tavallista nurmea paremmin lämpöä. Lisäksi sateen jälkeen tekonurmi on kuiva hyvin nopeasti.

Käyttämämme tekonurmi ei juuri eroa ulkonäöltään tavallisesta nurmipihasta. Nurmi on vihreä ja tasalaatuinen myös pihan varjoisissa kohdissa. Yleisesti voidaan sanoa, että tekonurmipiha on aina laadukkaan ja hoidetun näköinen.

Ehdottomasti! Koska emme käytä kumirouhetta tai hiekkaa pihoilla (pl. golfgriinit), ei sisälle kantaudu normaalin pihan tapaan ulkoa ylimääristä syötävää pölynimurille.

Tekonurmipihasta ei tarvitse varsinaisesti hoitaa tai huoltaa. Riittää, että puiden lehdet lakaisee syksyisin. Vesiletkulla voi halutessaan silloin tällöin puhdistaa pihan. Painepesurilla huuhtelemalla nurmesta saa uudenkarhean todella kevyellä työllä.

Käyttämämme tekonurmi on suunniteltu kestämään kovassa kulutuksessa vuosia, joten kevyemmässä käytössä kotipihalla nurmi kestää pitkään.

Käyttämämme nurmi on suunniteltu kestämään talvea. Voit huoletta tehdä lumitöitä myös tekonurmipihalla.

Toisin kuin tavallinen nurmi, tekonurmi päästää tehokkaasti sadeveden läpi ja piha on kuiva hyvin lyhyessä ajassa.

Suurin osa rautakaupoissa myytävistä matoista tulevat Aasiasta eivätkä ole suunniteltu kestämään Suomen talvea. Tämän takia nurmen voi joutua ottamaan pois talveksi. Käyttämämme tekonurmi on suuniteltu kestämään kovaa käyttöä myös pohjoisen ilmastossa sekä pihapelejä että lunta.