Propertit Oy on vuonna 2011 perustettu leikki- ja piha-alueiden turvallisuuteen ja viihtyvyyteen erikoistunut yritys.

Toimintamme perustuu lakisääteiseen leikkipaikkojen ja leikkivälineiden tarkastukseen sekä kunnossapitoon ja huoltoon. Lisäksi tarjoamme korjauspalvelua, uusien leikkivälineiden asennuksia sekä kokonaisten leikkipaikkojen rakennuspalvelua.

Elinkaarimallin avulla pidämme huolta koko piha-alueen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Kerralla kuntoon -konseptin mukaisesti hoidamme tarkastuksen yhteydessä kaikki pienet korjaukset kuntoon ja isommista teemme tarjouksen tarkastusraportin yhteyteen.

Toimimme kustannustehokkaasti koko Suomen alueella. Vahvuutenamme on kokemus, riippumattomuus sekä 100% sitoutuminen asiakkaaseen.

Kattavan huoltoverkoston kautta saat aina piha-alueiden kunnostamisen sekä uudet leikkivälineet ja pihakalusteet kilpailukykyiseen hintaan.

Avainhenkilöt

Ari Savolainen
Propertit Oy, toimitusjohtaja

040 535 0066
ari.savolainen@propertit.fi

Arilla on pitkä kokemus kiinteistötoimialan asiakassuhteiden hoidosta ja palveluiden myynnistä. Hän on ollut aktiivisesti kehittämässä Propertit Oy liiketoimintaa useiden vuosien ajan ja toiminut nyt kaksi vuotta toimitusjohtajana. Hänen pitkä ammattiurheilijatausta takaa tinkimättömän laadun asiakkaidemme hyväksi.

Jouko Tuppurainen
Propertit Oy, perustaja

040 138 8084
jouko.tuppurainen@propertit.fi

Joukolla on pitkä kokemus asiakassuhteiden hoidosta ja liiketoiminnan kehityksestä. Hän on ollut vastuussa uusien palveluiden tuotteistamisesta ja lanseerauksesta kiinteistöalalla. Joukon toiminnan keskiössä on aina asiakas sekä korkea asiakastyytyväisyys.


Olemme luotettava toimija, jolla on pätevyydet kunnossa.